{0} reviews | Schrijf review

Livingreen
Halle - Livingreen

Tuinaanleg, tuinonderhoud of op zoek naar een tuinarchitect? Bel Livingreen te Lembeek (Halle) voor al uw tuinoplossingen in en rond Halle, Beersel, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw,... .

Victor Mertensstraat 27
1501 Buizingen (Halle)

0476 25 80 31
02 361 77 57
     

Livingreen – uw groene woonwereld

Droomt u van natuur om u heen, maar hebt u geen groene vingers? Doe dan een beroep op Livingreen. Wij ontfermen ons over uw tuin, zodat u er ten volle van kan genieten, dit het hele jaar door. Livingreen streeft naar een perfecte harmonie tussen uw huis en tuin.

 

Al uw projecten

Moet uw struikgewas gesnoeid worden? Of wilt u een volledige make over van uw tuin? Geen uitdaging is Livingreen te groot … of te klein! Met een team van gemotiveerde vaklui bijten we ons vast in elk project. Omdat de zaakvoerder zelf ook op de werkvloer staat, bent u zeker dat alle werken nauwkeurig opgevolgd en minutieus afgewerkt worden. Want alleen met perfectie als streefdoel komen de mooiste tuinen tot stand. En dat alles voor een eerlijke en correcte prijs.

 

Professionele tuinaanleg te Halle

Voor de aanleg van uw tuin zijn er tal van opties. Hebt u zelf al een idee voor de vorm van uw terras? Droomt u van een vijver? Een zwembad? Livingreen voert alles vlekkeloos voor u uit. Zo geniet u in geen tijd van een prachtig resultaat. Hebt u nog geen idee hoe uw buitenruimte er moet uitzien? Geen probleem! Livingreen bespreekt samen met u de talrijke mogelijkheden, en zet uw droomtuin op papier.

 

Expert in tuinonderhoud te Halle

Offert u uw vrije tijd niet graag op aan uw tuin? Gebruikt u die momenten liever om van uw stukje groen te genieten? Doe een beroep op Livingreen om het te onderhouden. Onze vakmannen laten uw tuin schitteren zoals nooit tevoren. Gras maaien, snoeien, wieden, hagen scheren, … Het team van goed opgeleide tuiniers ontfermt zich met kennis van zaken over uw tuin!

Uw tuinarchitect te Halle

Wilt u uw tuin helemaal transformeren? Reken dan op de creativiteit van uw gediplomeerde tuinarchitect! Voor we uw plan tekenen, nemen wij de tijd voor een grondige studie, talloze besprekingen en creatieve ingevingen. U wilt toch helemaal tevreden zijn over uw nieuwe, prachtige buitenruimte? Wel, wij ook!

 

Contacteer ons!

Livingreen is actief in een ruime omgeving rond Halle. Wilt u ook zo’n prachtige tuin? Maak vrijblijvend een afspraak! Bel 0476 25 80 31, of bezoek www.livingreen.be voor meer informatie.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Livingreen
Landschapsarchitecten
Tuin- & landschapsarchitecten
Parkeerplaatsen
Beplantingswerken
Tuinarchitect
Tuinschermen
Tuin- zwembad

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review